MegaMove

  SERVICII COMPLETE DE MUTARE
  MEGA MOVE

  0754.266.266

  0754.266.266
  ESTIMARE GRATUITA

  Awesome Image

  Archive for februarie 5th, 2023

  Transport mobila

  Echipa MegaMove, tânără și plină de entuziasm, oferă servicii de transport mobila și transport marfa de calitate, conform standardelor europene. Cu ani de experiență în domeniu, am dovedit că și în România se pot oferi servicii de înaltă calitate.

  Mutari internationale

  MegaMove este soluția perfectă pentru mutări internaționale, fie că este vorba despre transport din orice oraș din Europa spre orice oraș din România sau invers. Noi oferim servicii de mutare internațională, astfel încât să fii sigur că procesul de mutare sau transport este în siguranță.

  Mutari nationale

  Oferta noastră de servicii de mutare se adresează în mod egal atât celor din București, cât și celor din alte localități importante din țară. Deși ne desfășurăm activitatea din București, suntem dispuși să ne adresăm tuturor celor care au nevoie de servicii de mutare națională. Cei din București care își mută locuința sau sediul firmei […]

  Mutari rezidentiale

  Ne asigurăm de toate etapele procesului de mutare, inclusiv împachetarea obiectelor fragile, dezasamblarea mobilierului, despachetarea și amenajarea conform dorințelor tale, oferindu-ți tot suportul necesar.

  Depozitare mobila

  Serviciul nostru de depozitare include solutii de stocare pentru mobila si alte bunuri in Bucuresti, intr-un mediu sigur, supravegheat non-stop.

  Debarasare mobila

  MegaMove furnizează servicii complete de debarasare mobilier, oferind încărcarea, transportul și manipularea acestuia cu ușurință, rapiditate și în totalitate, evitând astfel orice complicații ulterioare.

  Mutari sedii firme

  MegaMove ofera servicii de mutari firme sau sedii cu eficienta maxima, grație echipelor noastre de profesioniști cu experiență extinsă în domeniu, care au fost parte a familiei noastre inca de la inceput.

  Servicii Mutari Mobila

  Optand pentru serviciile noastre profesionale de mutare mobila din Bucuresti, te bucuri de un proces de relocare fara stres. Echipa noastra de profesionisti este experta in realizarea oricarui tip de lucrare, de la mutarea unei locuinte la montarea mobilierului mai complex.  

  Categories

  • Nicio categorie

  Recent News

  Awesome Image

  Cargo & Logistics Business Services

  Contact Now